Liity pilviratkaisuille suunnattuun ohjelmaan

Mitä minä saan?

Kumppanialennus

Kumppanit saavat 20 % alennusta vuosittaisesta ovh-hinnasta kaikille tuotteille, joita voi myydä yhteistyökumppanikonsolin kautta.

Yhteistyökumppanikonsoli

Yhteistyökumppanikonsolin avulla kumppanit voivat keskitetysti luoda, hallinnoida ja ylläpitää kaikkia asiakastilejä, hallinnoida kaikkien tuotteiden tilauksia, tarkastella tilaus- ja laskutushistoriaa, käsitellä laskuja sekä hallinnoida tukitapahtumia suoraan asiakkaan kanssa.

Koulutus

Kumppanit saavat myynnin, markkinoinnin ja käyttöönoton koulutusta, joka sisältää tekniikkaan ja muuhun toimintaan liittyvää osaamista.

Työkalut

Kumppanit saavat käyttöönsä Google for Work Connect -kumppaniportaalin, josta löytyy usein päivittyviä työkaluja ja myynti-, markkinointi- ja käyttöönottomateriaalia, mukaan lukien erityisiä paikallisia materiaaleja.

Brändi

Kumppanit saavat virallisen Google Apps -kumppanimerkin, jota voivat käyttää myynti- ja markkinointimateriaaleissa. Kumppanit merkitään myös kumppanihakemistoomme, jossa he näkyvät potentiaalisille asiakkaille ympäri maailman.

Kanavatuki

Ohjelmaan liittymisen jälkeen jokainen kumppani saa tukea, joka auttaa kaikessa toiminnan aloittamisesta asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen.

Mitä minulta edellytetään?

Etsi uusia asiakkaita

Mahdollisten uusien asiakkuuksien luominen ja muut omaan osaamiseesi perustuvat toiminnot ovat tärkeä osa menestyvien Google Apps -käytäntöjen luomista, paikallisten verkostojen hankkimista ja olemassa olevien asiakassuhteiden laajentamista.

Tarjoa palveluja

Erottaudu tarjoamalla palveluja, jotka luovat ainutkertaista arvoa asiakkaillesi, esimerkiksi konsultointia, käyttöönottoja, koulutusta, tukea, alihankkijaintegrointeja, turvallisuushallintaa, mobiililaitteiden hallintaa ja paljon muuta.

Hallinnoi laskutusta ja hinnoittelua

Kumppanit säilyttävät täyden omistusoikeuden asiakkaidensa laskutus- ja hinnoittelusuhteeseen. Laskutamme suoraan vain kumppaneita, mikä antaa heille mahdollisuuden tarjota asiakkailleen myös muita tuotteita ja palveluita kätevässä paketissa.

Kehity Google Appsin avulla

Ryhdy Premier-kumppaniksi

Voit kehittää toimintaasi ryhtymällä Google Apps Premier -kumppaniksi. Saat enemmän uusia etuja, kuten tehokkaampaa tukea, näkyvyyttä sekä yksinomaisia myynti- ja markkinointimahdollisuuksia. Tämä kumppanuustaso edellyttää Google Appsin hallinnan todistamista tasaisen asiakasmenestyksen avulla, sijoittamista hyväksyttyihin ammattilaisiin ja yhteismarkkinointihankkeiden luomista.

Hanki hyväksyntä

Google Apps Certification -ohjelma on suunnattu Google Apps -kumppaneille. Ohjelman avulla kumppanit voivat pätevöityä sekä myynnin että käyttöönoton saralla. Kokeen läpäisevät henkilöt saavat merkin ja todistuksen. Google Apps Sales Specialist -kokeen avulla myynnin ammattilaiset voivat todistaa Google Appsin myynnissä vaadittavan osaamisensa. Google Apps Certified Deployment Specialist -kokeessa sertifioidaan IT-ammattilaisia, jotka osoittavat hallitsevansa perustiedot ja -taidot, joita tarvitaan Google Apps -palveluiden käyttöönotossa, määrittelyssä ja niihin siirtymisessä. Lisätietoja Google Apps Certification -ohjelmasta löytyy täältä.

Laajenna tarjontaa

Myynnin jälkeinen toiminta ja tukitoiminnot ovat tärkeä osa yhteistyökumppanin roolia. Niillä varmistetaan, että asiakas hyödyntää käyttöönotettuja tuotteita tehokkaasti. Lisäksi ne tarjoavat tilaisuuksia kehittää asiakkaan ratkaisua uusimpien Googlen ratkaisujen (esim. Google Holvin, Google Driven, Chromebookien, Chromebox kokouksille -palvelun) lisämyynnin kautta.

Miten pääsen yhteistyökumppaniksi?

Ohjelmaan hakeminen

Ohjelmaan hakeminen edellyttää, että kirjaudut sisään Google Apps for Work -tilillä, johon liittyy vähintään yksi käyttöoikeus. Jos sinulla ei ole vielä Google Apps for Work -tiliä, sinun on ostettava sellainen ennen ohjelmaan hakemista.

Hanki kelpoisuus ohjelmaan

To qualify for the Partner program, you must sell and deploy a minimum of 100 paid end-user accounts for a single business, or in total across multiple businesses. You will need to either purchase these licenses directly from https://apps.google.com/ on behalf of your customer(s) or have your customer(s) provide you the necessary details. Once you register at least 100 paid end-user accounts in Step 2 of the application process, we will initiate a credit check as the final step in the process.

Läpäise luottotietojen tarkistus

Kun yrityksesi on täyttänyt kelpoisuusvaatimukset, tarkistamme yrityksesi luottotiedot. Pyydämme sinua todennäköisesti toimittamaan meille ylimääräisiä asiakirjoja yrityksesi luottotietojen tarkistamista varten, jos yrityksesi sijaitsee Aasian ja Tyynenmeren alueella tai jossakin Latinalaisen Amerikan maista. Tämä voi kestää noin 5–7 arkipäivää. Kun luottotietojen tarkistus on valmis, tarjoamme sinulle virallisen kumppanin laillista sopimusta. Lisätietoja luottotietojen tarkistuksesta on ohjeissa.