Google+*

Liiketoimintaan suunniteltu sosiaalinen verkosto

Google+:n avulla on nopeampaa ja helpompaa jakaa sisältöä asiakkaille ja tiimikavereille ja tehdä yhteistyötä heidän kanssaan.

Aloita ilmainen kokeilu

Tuo näkemys ja vastaukset yhteen

Google+:ssa on täydellinen yleisö jokaiselle kysymykselle ja idealle. Jaa ajatus tietylle yhteisölle tai kysymys koko organisaatiolle.

Suodata sisältöä ja löydä olennaisimmat asiat

Järjestä kontaktit omalla tavallasi. Suodatuksen avulla varmistat, että näet inspiroivien ihmisten viestin ja jaat itse viestistäsi kiinnostuneille ihmisille.

Integroitu työnkulkuun

Google+ integroituu täydellisesti sähköpostiin, kalenteriin ja dokumentteihin, jotta voit tehdä fiksummin töitä. Voit suodattaa postilaatikon Piirien avulla tai julkaista kyselyn ja saada välitöntä palautetta.

Yksityisyysasetukset pitävät viestisi suojattuina

Edistyneiden yksityisyysasetusten avulla voit valita oletusasetukset eri ryhmille. Voit esimerkiksi käyttää eri asetuksia sisäisille tiimikavereille ja ulkoisille tavarantoimittajille.

Valokuvat ja videot tuovat keskusteluun eloa

Google+ on erinomainen tapa jakaa uusin esittelyvideo, kuvakaappaus, tuotevalokuva tai mikä tahansa multimediatiedosto, joka on hyödyllinen seuraajillesi.

Jaa, ole yhteydessä ja ole vuorovaikutuksessa liikkeellä ollessasi

Androidin ja iOS:n Google+ -sovelluksella voit jakaa liikkeellä ollessasi. Voit jakaa sijainteja, liikematkalla ottamiasi kuvia, tallentaa tiedot heti ja pitää ne valmiina jaettaviksi.

"Google+ nousi yrityksessämme nopeasti suosioon sisäisten keskustelujen välineenä – se on käytännössä ottanut sisäisen sosiaalisen verkostomme paikan."

Martin Russell, Just Eat

Yleisimmät Google+:aa koskevat kysymykset

Voinko määrittää, näkyvätkö julkiset yhteisöviestini profiilisivullani?

Kyllä. Google+ -asetusten avulla voit päättää, haluatko näyttää vai piilottaa Google+ -viestit profiilissasi.

Miten käyttäjäprofiilien tietosuojaa ylläpidetään?

Järjestelmänvalvojat voivat määrittää, että käyttäjäprofiilit eivät oletuksena näy julkisissa verkkohakutuloksissa. Käytössä on myös laajoja käyttäjähallinnan työkaluja, joiden avulla profiilitiedon näkyvyyttä voi rajoittaa.

Voivatko tiimit pitää sosiaaliset keskustelut yksityisinä?

Kyllä. Rajoitetut yhteisöt tarjoavat lisäturvakerroksen, jolloin ainoastaan organisaatioon kuuluvat käyttäjät voivat liittyä. Vaikka kyse olisi esimerkiksi beta-vaiheen tuotteen suunnitelmista tai muistiinpanoista tiimillesi toimiston ulkopuolelta, julkaisemasi sisältö pysyy rajoitettuna organisaatioosi.